Näitan tulemusi 1–15, kokku 24 tulemust

Vaata kõiki
  • GrillSymbol BBQ-suitsuahi Q 1250

    Klassikaline kahe korstnaga BBQ-suitsuahi, millega küpsetades saab unustamatuid maitseelamusi. BBQ meetodil valmistatud toit on mahlane, naturaalne ja suitsumaitseline. Puit küttematerjalina tagab parima maitse.

    Q -1250 on ahi tõsisele fännile või professionaalsele toitlustajale ning seda on lihtne käsitleda ja hooldada. Peensusteni arendatud, kõikide lisadega, mida asjatundja –või armastaja vajalikuks peab. Hoiab väga stabiilset temperatuuri- ja niiskuse taset, mille tagavad kaks korstent ja keskelt ääresse juhitav soojus. Kuumust reguleeritakse õhuvahuse abil läbi korstnaklappide ja ahjuukse– need sulgedes saab hapniku juurdevoolu peatada ja temperatuuri hõlpsalt kontrolli all hoida. Ahju materjalina on kasutatud 3 mm terast, mis meie kogemustele tuginedes on kõige optimaalsem –  tagab stabiilse temperatuuri ning ahi ise on veel inimjõul teisaldatav (180 kg).

    Q-seeria ahjuga on saavutatud esikoht Grillfestil, võidetud erinevaid BBQ meistrivõistluste etappe, saadud II koht Grillstocki Festivalil Inglismaal, lisaks on osaletud sellega BBQ Euroopa meistrivõistlustel, kus saavutatud arvastav tulemus esikümnes. 

    Q-seeria ahjuga on korraldatud üle 300 grillikoolituse (koolitaja Enn Tobreluts, BBQ euroopa meister), mis tõestab ahju vastupidavust ja töökindlust.

    Q-seeria ahjudega koolitatakse ka noori kokkasid Tallinna Teeninduskoolis, Haapsalu Kutsehariduskeskuses ning Soome ametikoolides.

    2015 aasta uuendused: 

    –    50% suurema läbilaskevõimega vahetoru kütte- ja küpsetuskolde vahel, mis tagab ahju kiirema soojenemise ning oluliselt väiksema tahmumise rohkema hapniku juurdevoolu tõttu;
    –    termomeeter on paigaldatud ahju kaanele, mitte korstna alla nagu vanematel mudelitel. Kaanel asuv termomeeter  võimaldab mugavamalt temperatuuri jälgida ning mõõta ahjusisest temperatuuri ahju keskelt.

    Ahju saab kasutada ka söegrillina, selleks oleme välja töötanud spetsiaalse söevanni. Söevann tuleb grillimiseks asetada suitsusahtli põhja, eemaldades esmalt rasvavannid. Piisava õhuvahetuse tagab söevanni eriline kuju ning materjali perforeering, mille tulemusena püsib süsi \”erksana\”. Grillida saab nii grillsöe kui ka grillbriketiga. Grillsütt on võimalik enne grillimist küttekoldes ise \”toota\”, põletades puid, mille tulemusena tekitatakse süsi. Võib kasutada ka kombineeitud varianti-söed annavad söevannis kuumust ning küttekoldes põleb paar puud. Tulemuseks on kiirelt valmiv kerge suitsumaitsega grillitud roog.

    Mida Q-seeria ahjudes küpsetada saab? Puit klassikalise küttematerjalina barbeque küpsetamisel tagab alati hea ja naturaalse maitse. Sõltub fantaasiast, kuid klassikalisteks BBQ roogadeks on ribi, kaela-ja  fileetükid, koodid, terved looma- ja linnurümbad ning kalad. BBQ meetodil valmistatud kala on muutumas järjest populaarsemaks ning põhjus selleks on lihtne: tulemus on oluliselt mahlasem kui klassikalises suitsuahjus suitsutamisel. Lest, latikas, ahven, forell ja lõhe- kõik eestimaised kalad, mis suitsutatuna maitsevad väga head on BBQ meetodil küpsetades veelgi paremad! Kui liha küpsetamine on BBQ meetodil suhteliselt pikaajaline protsess, siis kala küpsetamine võtab aega keskmiselt 20-30 minutit.

    BBQ ahi (ja küpsetusmeetood) võimaldab lihtsast ja mõistliku hinnaga toorainest valmistada tõelise peolaua hiti (nt kulinaarne ribi, erinevad kalad).

    Millise maitsega toit valmib BBQ ahjus?
    BBQ meetodil valmistatud toit on mahlane, naturaalne ja suitsumaitseline. Suitsumaitse intensiivsus sõltub mitmest tegurist: temperatuuri- ja niiskuse tasemest ahjus, valmistatava toidu toorainest, lisasuitsu andmisest, kütmisel kasutatavast puidust ning küpsetamise ajast.

    Millised restoranid ja cateringi pakkujad juba kasutavad meie Q-seeria ahjusid?
    Tallink Conference & Spa Hotel , Peppersack,  Piisonifarm , Enn Tobreluts , Toiduakadeemia , Koost Muhu Resto, Kohvik Mosaiik, BBQ Catering, Castello Restoran, AG Place ja mitmed teised oma ala professionaalid  Eestis, Soomes, Rootsis ja Inglismaal.

    2,190.00 1,590.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol pannikomplekt PRO-960 inox

    Roostevabast terasest kõrge äärega pann, mis  sobib suurepäraselt hautamiseks, küpsetamiseks, praadimiseks ning aurutamiseks. Roostevaba teras materjalina võimaldab valmistada parimaid  hautatud toitusid, kuna teraspann võib anda toidule värvi või maitset, kui sissepõletatud kiht lahti liguneb.  Lihtne puhastada ja hooldada. Läheb väga kiirelt kuumaks. Lisaks, mitte vähe oluline- roostevabast terasest pann säilitab alati oma särava välimuse!

    Meie suurim, ligi meetrise diameetriga roostevabast terasest pann on välja töötatud kliendile, kes vajab toidu valmistamisel lisaks efektiivsele tööriistale ka efektset välimust. Võimaldab väga kiirelt valmistada sadu protsjoneid toitu ning toitlustada suuremaid rahvahulkasid. Sobib hästi nii tooteesitlusteks, kuitoidu serveerimiseks pidulikematel üritustel nagu pulmad ja vastuvõtud. Seda mudelit kasutavad toitlustajad, restoranid, liha- ja vorstitööstused Soomes, Skandinaavias, Inglismaal ning Balti riikides.  Tugev konstruktsioon, võimas gaasipõleti ning kõrge äärega paksupõhjaline (5 mm) pann  moodustavad hästi toimiva terviku. „Triple Windshield“ tagab parima kaitse tuule vastu ning gaasileek ei kustu ka mõõduka tuulega.

    PRO-960 inox võimaldab valmistada erinevaid roogasid nii küpsetamata kui eelküpsetatud toorainest. Pannile mahub 50-80 portsjonit sõltuvalt sellest millist rooga valmistada. Panni 5 cm kõrgune äär võimaldab toitu ka  hautada ja aurutada (kaane all),  mis on suur eelis võrreldes madala äärega panniga. Kasuta vaid oma fantaasiat ja valmista pannil meelepärane roog!

    1,195.00 995.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol BBQ-suitsuahi Q1000

    Klassikaline kahe korstnaga BBQ-suitsuahi, millega küpsetades saab unustamatuid maitseelamusi. BBQ meetodil valmistatud toit on mahlane, naturaalne ja suitsumaitseline. Puit küttematerjalina tagab parima maitse.

    Q -1000 on ahi tõsisele fännile või professionaalsele toitlustajale ning seda on lihtne käsitleda ja hooldada. Peensusteni arendatud, kõikide lisadega, mida asjatundja –või armastaja vajalikuks peab. Hoiab väga stabiilset temperatuuri- ja niiskuse taset, mille tagavad kaks korstent ja keskelt ääresse juhitav soojus. Kuumust reguleeritakse õhuvahuse abil läbi korstnaklappide ja ahjuukse– need sulgedes saab hapniku juurdevoolu peatada ja temperatuuri hõlpsalt kontrolli all hoida. Ahju materjalina on kasutatud 3 mm terast, mis meie kogemustele tuginedes on kõige optimaalsem –  tagab stabiilse temperatuuri ning ahi ise on veel inimjõul teisaldatav (100 kg).

    Q-seeria ahjuga on saavutatud esikoht Grillfestil, võidetud erinevaid BBQ meistrivõistluste etappe, saadud II koht Grillstocki Festivalil Inglismaal, lisaks on osaletud sellega BBQ Euroopa meistrivõistlustel, kus saavutatud arvastav tulemus esikümnes. 

    Q-seeria ahjuga on korraldatud üle 300 grillikoolituse (koolitaja Enn Tobreluts, BBQ euroopa meister), mis tõestab ahju vastupidavust ja töökindlust.

    Q-seeria ahjudega koolitatakse ka noori kokkasid Tallinna Teeninduskoolis, Haapsalu Kutsehariduskeskuses ning Soome ametikoolides.

    2015 aasta uuendused: 

    –    50% suurema läbilaskevõimega vahetoru kütte- ja küpsetuskolde vahel, mis tagab ahju kiirema soojenemise ning oluliselt väiksema tahmumise rohkema hapniku juurdevoolu tõttu;
    –    termomeeter on paigaldatud ahju kaanele, mitte korstna alla nagu vanematel mudelitel. Kaanel asuv termomeeter  võimaldab mugavamalt temperatuuri jälgida ning mõõta ahjusisest temperatuuri ahju keskelt.

    Ahju saab kasutada ka söegrillina, selleks oleme välja töötanud spetsiaalse söevanni. Söevann tuleb grillimiseks asetada suitsusahtli põhja, eemaldades esmalt rasvavannid. Piisava õhuvahetuse tagab söevanni eriline kuju ning materjali perforeering, mille tulemusena püsib süsi \”erksana\”. Grillida saab nii grillsöe kui ka grillbriketiga. Grillsütt on võimalik enne grillimist küttekoldes ise \”toota\”, põletades puid, mille tulemusena tekitatakse süsi. Võib kasutada ka kombineeitud varianti-söed annavad söevannis kuumust ning küttekoldes põleb paar puud. Tulemuseks on kiirelt valmiv kerge suitsumaitsega grillitud roog.

    Mida Q-seeria ahjudes küpsetada saab? Puit klassikalise küttematerjalina barbeque küpsetamisel tagab alati hea ja naturaalse maitse. Sõltub fantaasiast, kuid klassikalisteks BBQ roogadeks on ribi, kaela-ja  fileetükid, koodid, terved looma- ja linnurümbad ning kalad. BBQ meetodil valmistatud kala on muutumas järjest populaarsemaks ning põhjus selleks on lihtne: tulemus on oluliselt mahlasem kui klassikalises suitsuahjus suitsutamisel. Lest, latikas, ahven, forell ja lõhe- kõik eestimaised kalad, mis suitsutatuna maitsevad väga head on BBQ meetodil küpsetades veelgi paremad! Kui liha küpsetamine on BBQ meetodil suhteliselt pikaajaline protsess, siis kala küpsetamine võtab aega keskmiselt 20-30 minutit.

    BBQ ahi (ja küpsetusmeetood) võimaldab lihtsast ja mõistliku hinnaga toorainest valmistada tõelise peolaua hiti (nt kulinaarne ribi, erinevad kalad).

    Millise maitsega toit valmib BBQ ahjus?
    BBQ meetodil valmistatud toit on mahlane, naturaalne ja suitsumaitseline. Suitsumaitse intensiivsus sõltub mitmest tegurist: temperatuuri- ja niiskuse tasemest ahjus, valmistatava toidu toorainest, lisasuitsu andmisest, kütmisel kasutatavast puidust ning küpsetamise ajast.

    Millised restoranid ja cateringi pakkujad juba kasutavad meie Q-seeria ahjusid?
    Tallink Conference & Spa Hotel , Peppersack,  Piisonifarm , Enn Tobreluts , Toiduakadeemia , Koost Muhu Resto, Kohvik Mosaiik, BBQ Catering, Castello Restoran, AG Place ja mitmed teised oma ala professionaalid  Eestis, Soomes, Rootsis ja Inglismaal.

    870.00 750.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol pannikomplekt PRO-960

    Väga heade küpsetusomadustega kõrge äärega teraspann, mis sobib ideaalselt praadimiseks. Meie suurim, ligi meetrise diameetriga pann on toitlustajate seas väga populaarne. Võimaldab väga kiirelt valmistada sadu protsjoneid toitu ning toilustada suuremaid rahvahulkasid. Seda mudelit kasutavad sajad toitlustajad Soomes, Skandinaavias, Inglismaal ning Balti riikides. Tugev konstruktsioon, võimas gaasipõleti ning kõrge äärega paksupõhjaline (5 mm) pann  moodustavad hästi toimiva terviku. „Triple Windshield“ tagab parima võimaliku kaitse tuule vastu ning gaasipõleti ei kustu ka mõõduka tuulega.

    PRO-960 võimaldab valmistada erinevaid roogasid nii küpsetamata kui eelküpsetatud toorainest. Pannile mahub 50-80 portsjonit sõltuvalt sellest millist rooga valmistada. Panni 5 cm kõrgune äär võimaldab toitu ka  hautada ja aurutada (kaane all),  mis on suur eelis võrreldes madala äärega panniga. Kasuta vaid oma fantaasiat ja valmista pannil meelepärane roog!

    695.00 625.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol lõkkealus Lucas

    1 näidiseksemplar soodushinnaga!

    Meie tootevaliku suurima tuleasemega lõkkealus. Valmistatud Cor-Ten terasest, mis on peaaegu puhas süsinikteras, kuid töödeldud, et tekitada selle pinnale kaitsekiht ilmastiku talumiseks. Pinnakiht on algselt punakaspruun (roostele sarnanev toon), muutudes aja jooksul tumedamaks. Õigesti kasutamisel on Cor-Ten teras ilmekas, kauakestev ja hooldusvaba ning peab ajale ainulaadsel viisil vastu.

    “Lucas” nimena tähendab “valgus” või  “valguse tooja”.

    Selles lõkkealuses on ühendatud iidne mütoloogia ning tänapäevane modernne maailm. Välimisele ringile disainitud “Triskelion” sümbol heidab aeda mõnusat tulekuma, samas sümboliseerib Keldi ikonograafias kolme päikese liikumise punkti: päikesetõus, seniit ja päikeseloojang. Trikellioni pöörlev kuju on dünaamilisuse, liikumise ja entusiasmi sümbol. See on elu sümbol.

    “Lucas”  lõkkealus on disainitud modernsele inimesele, kinkimaks unustamatuid hetki pere ja sõprade seltis. Siis, kui elad hetkes, naudid looduse helisid ja tule soojust. Ning tunned, et oled elus!

    890.00 595.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol BBQ-suitsuahi Q 700

    Klassikaline kahe korstnaga BBQ-suitsuahi, millega küpsetades saab unustamatuid maitseelamusi. BBQ meetodil valmistatud toit on mahlane, naturaalne ja suitsumaitseline. Puit küttematerjalina tagab parima maitse.

    Q -700 on ahi tõsisele fännile või professionaalsele toitlustajale ning seda on lihtne käsitleda ja hooldada. Peensusteni arendatud, kõikide lisadega, mida asjatundja –või armastaja vajalikuks peab. Hoiab väga stabiilset temperatuuri- ja niiskuse taset, mille tagavad kaks korstent ja keskelt ääresse juhitav soojus. Kuumust reguleeritakse õhuvahuse abil läbi korstnaklappide ja ahjuukse– need sulgedes saab hapniku juurdevoolu peatada ja temperatuuri hõlpsalt kontrolli all hoida. Ahju materjalina on kasutatud 3 mm terast, mis meie kogemustele tuginedes on kõige optimaalsem –  tagab stabiilse temperatuuri ning ahi ise on veel inimjõul teisaldatav (90 kg).

    Q-seeria ahjuga on saavutatud esikoht Grillfestil, võidetud erinevaid BBQ meistrivõistluste etappe, saadud II koht Grillstocki Festivalil Inglismaal, lisaks on osaletud sellega BBQ Euroopa meistrivõistlustel, kus saavutatud arvastav tulemus esikümnes. 

    Q-seeria ahjuga on korraldatud üle 300 grillikoolituse (koolitaja Enn Tobreluts, BBQ euroopa meister), mis tõestab ahju vastupidavust ja töökindlust.

    Q-seeria ahjudega koolitatakse ka noori kokkasid Tallinna Teeninduskoolis, Haapsalu Kutsehariduskeskuses ning Soome ametikoolides.

    2015 aasta uuendused: 

    –    50% suurema läbilaskevõimega vahetoru kütte- ja küpsetuskolde vahel, mis tagab ahju kiirema soojenemise ning oluliselt väiksema tahmumise rohkema hapniku juurdevoolu tõttu;
    –    termomeeter on paigaldatud ahju kaanele, mitte korstna alla nagu vanematel mudelitel. Kaanel asuv termomeeter  võimaldab mugavamalt temperatuuri jälgida ning mõõta ahjusisest temperatuuri ahju keskelt.

    Ahju saab kasutada ka söegrillina, selleks oleme välja töötanud spetsiaalse söevanni. Söevann tuleb grillimiseks asetada suitsusahtli põhja, eemaldades esmalt rasvavannid. Piisava õhuvahetuse tagab söevanni eriline kuju ning materjali perforeering, mille tulemusena püsib süsi \”erksana\”. Grillida saab nii grillsöe kui ka grillbriketiga. Grillsütt on võimalik enne grillimist küttekoldes ise \”toota\”, põletades puid, mille tulemusena tekitatakse süsi. Võib kasutada ka kombineeitud varianti-söed annavad söevannis kuumust ning küttekoldes põleb paar puud. Tulemuseks on kiirelt valmiv kerge suitsumaitsega grillitud roog.

    Mida Q-seeria ahjudes küpsetada saab? Puit klassikalise küttematerjalina barbeque küpsetamisel tagab alati hea ja naturaalse maitse. Sõltub fantaasiast, kuid klassikalisteks BBQ roogadeks on ribi, kaela-ja  fileetükid, koodid, terved looma- ja linnurümbad ning kalad. BBQ meetodil valmistatud kala on muutumas järjest populaarsemaks ning põhjus selleks on lihtne: tulemus on oluliselt mahlasem kui klassikalises suitsuahjus suitsutamisel. Lest, latikas, ahven, forell ja lõhe- kõik eestimaised kalad, mis suitsutatuna maitsevad väga head on BBQ meetodil küpsetades veelgi paremad! Kui liha küpsetamine on BBQ meetodil suhteliselt pikaajaline protsess, siis kala küpsetamine võtab aega keskmiselt 20-30 minutit.

    BBQ ahi (ja küpsetusmeetood) võimaldab lihtsast ja mõistliku hinnaga toorainest valmistada tõelise peolaua hiti (nt kulinaarne ribi, erinevad kalad).

    Millise maitsega toit valmib BBQ ahjus?
    BBQ meetodil valmistatud toit on mahlane, naturaalne ja suitsumaitseline. Suitsumaitse intensiivsus sõltub mitmest tegurist: temperatuuri- ja niiskuse tasemest ahjus, valmistatava toidu toorainest, lisasuitsu andmisest, kütmisel kasutatavast puidust ning küpsetamise ajast.

    Millised restoranid ja cateringi pakkujad juba kasutavad meie Q-seeria ahjusid?
    Tallink Conference & Spa Hotel , Peppersack,  Piisonifarm , Enn Tobreluts , Toiduakadeemia , Koost Muhu Resto, Kohvik Mosaiik, BBQ Catering, Castello Restoran, AG Place ja mitmed teised oma ala professionaalid  Eestis, Soomes, Rootsis ja Inglismaal.

    795.00 595.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol pannikomplekt PRO-720 inox

    Roostevabast terasest kõrge äärega  pann, mis  sobib suurepäraselt hautamiseks, küpsetamiseks, praadimiseks ning aurutamiseks. Roostevaba teras materjalina võimaldab valmistada parimaid  hautatud toitusid, kuna teraspann võib anda toidule värvi või maitset, kui sissepõletatud kiht lahti liguneb.  Lihtne puhastada ja hooldada. Läheb väga kiirelt kuumaks. Lisaks, mitte vähe oluline- roostevabast terasest pann säilitab alati oma särava välimuse!

    PRO- 720 inox on populaarne mudel kodukasutajate seas, kes võõrustavad rohkelt külalisi ja korraldavad suuremaid grillipidusid. Seda mudelit kasutavad ka toitlustajad. Tugev konstruktsioon, võimas gaasipõleti ning kõrge äärega paksupõhjaline pann  moodustavad hästi toimiva terviku. „Triple Windshield“ tagab parima võimaliku kaitse tuule vastu ning gaasipõleti ei kustu ka mõõduka tuulega.

    PRO- 720 inox võimaldab valmistada erinevaid roogasid nii küpsetamata kui eelküpsetatud toorainest. Pannile mahub 20-30 portsjonit sõltuvalt sellest millist rooga valmistada. Panni lame põhi võimaldab ideaalselt ka toidu soojas hoidmist. Inox-pannidel tuleb praadimise ajal jälgida, et kuumus liiga kõrgeks ei läheks ning õli tuleb lisada praadimisel rohkem kui teraspannile. Panni 5 cm kõrgune äär võimaldab toitu ka  hautada ja aurutada (kaane all),  mis on suur eelis võrreldes madala äärega panniga- kasuta vaid oma fantaasiat ja valmista pannil meelepärane roog!

    545.00 425.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol wokikomplekt PRO-675

    Kumera põhjaga, sügav terasest WOK-pann on mõeldud peamiselt Aasia toitude valmistamiseks. Väga heade küpsetusomadustega. Erinevad wokid, supid nagu Tom Kha, Tom Yum ja paljud teised road valmivad kiirelt tänu võimsale gaasipõletile. Kuna 67 cm wok on suurema tootlikkusega ja kiirem kui enamus fritüüre, sobib pann hästi ka friteerimiseks – kevadrullid, tempura, „fish and chips“, felafelid, kanatiivad, sibula- ja kalmaarirõngad jpm.

    PRO- 675 on populaarne mudel kodukasutajate seas, kes võõrustavad rohkelt külalisi ja korraldavad suuremaid grillipidusid. Seda mudelit kasutavad ka toitlustajad. Tugev konstruktsioon, võimas gaasipõleti ning nõgus wok-pann moodustavad hästi toimiva terviku. „Triple Windshield“ tagab parima kaitse tuule vastu ning gaasileek ei kustu ka mõõduka tuulega.

    430.00 350.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol pannikomplekt PRO-720

    Väga heade küpsetusomadustega kõrge äärega teraspann, mis sobib ideaalselt praadimiseks-  liha, kala, juurviljade ning erinevate riisiroogade valmistamiseks. Samuti valmivad pannil ka maitsvad pannkoogid. Kasuta vaid oma fantaasiat ja valmista pannil meelepärane roog!

    PRO- 720 on populaarne mudel kodukasutajate seas, kes võõrustavad rohkelt külalisi ja korraldavad suuremaid grillipidusid. Seda mudelit kasutavad ka toitlustajad. Tugev konstruktsioon, võimas gaasipõleti ning kõrge äärega paksupõhjaline pann (4mm)  moodustavad hästi toimiva terviku. „Triple Windshield“ tagab parima võimaliku kaitse tuule vastu ning gaasipõleti ei kustu ka mõõduka tuulega.

    PRO-720 võimaldab valmistada erinevaid roogasid nii küpsetamata kui eelküpsetatud toorainest. Pannile mahub 20-30 portsjonit sõltuvalt sellest mida pannil valmistada. Panni lame põhi võimaldab ideaalselt ka toidu soojas hoidmist. Panni 5 cm kõrgune äär võimaldab toitu lisaks praadimisele ka küpsetada, hautada ning aurutada mis on suur eelis võrreldes madala äärega panniga.

    395.00 325.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol pannikomplekt PRO-580 inox

    Roostevabast terasest kõrge äärega  pann, mis  sobib suurepäraselt hautamiseks, küpsetamiseks, praadimiseks ning aurutamiseks. Roostevaba teras materjalina võimaldab valmistada parimaid  hautatud toitusid, kuna teraspann võib anda toidule värvi või maitset, kui sissepõletatud kiht lahti liguneb.  Lihtne puhastada ja hooldada. Läheb väga kiirelt kuumaks. Lisaks, mitte vähe oluline- roostevabast terasest pann säilitab alati oma särava välimuse!

    PRO-580 inox  on üks populaarseim  komplekt kodukasutajate seas. Tugev konstruktsioon, võimas gaasipõleti, kerge kaal ning kõrge äärega pann on hea kooslus. Võimaldab valmistada erinevaid roogasid nii küpsetamata kui eelküpsetatud toorainetest. Pannile mahub 12-20 portsjonit sõltuvalt sellest mida pannil valmistada. Panni lame põhi võimaldab ideaalselt ka toidu soojas hoidmist. Kuumenedes muutub panni põhi keskelt veidi nõgusaks. Panni 5 cm kõrgune äär võimaldab toitu ka  hautada ja aurutada (kaane all),  mis on suur eelis võrreldes madala äärega panniga.  „Triple Windshield“ tagab parima võimaliku kaitse tuule vastu ning gaasipõleti ei kustu ka mõõduka tuulega

    370.00 325.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol wokikomplekt PRO-545

    Kumera põhjaga, sügav terasest WOK-pann on mõeldud peamiselt Aasia toitude valmistamiseks. Väga heade küpsetusomadustega. Erinevad wokid, supid nagu Tom Kha, Tom Yum ja paljud teised road valmivad kiirelt tänu võimsale gaasipõletile. Kuna 54 cm wok on suurema tootlikkusega ja kiirem kui enamus fritüüre, sobib pann hästi ka friteerimiseks – kevadrullid, tempura, „fish and chips“, felafelid, kanatiivad, sibula- ja kalmaarirõngad jpm.

    PRO- 545 on populaarne mudel kodukasutajate seas, kes võõrustavad rohkelt külalisi ja korraldavad suuremaid grillipidusid. Tugev konstruktsioon, võimas gaasipõleti ning nõgus wok-pann moodustavad hästi toimiva terviku. „Triple Windshield“ tagab parima kaitse tuule vastu ning gaasileek ei kustu ka mõõduka tuulega.

    350.00 295.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol pannikomplekt PRO-580

    Väga heade küpsetusomadustega kõrge äärega teraspann, mis sobib ideaalselt praadimiseks-  liha, kala, juurviljade ning erinevate riisiroogade valmistamiseks. Samuti valmivad pannil ka maitsvad pannkoogid. Kasuta vaid oma fantaasiat ja valmista pannil meelepärane roog!

    PRO-580  on üks populaarseim  komplekt kodukasutajate seas. Tugev konstruktsioon, võimas gaasipõleti, kerge kaal ning kõrge äärega pann on hea kooslus. Võimaldab valmistada erinevaid roogasid nii küpsetamata kui eelküpsetatud toorainetest. Pannile mahub 12-20 portsjonit sõltuvalt sellest mida pannil valmistada. Panni lame põhi võimaldab ideaalselt ka toidu soojas hoidmist. Kuumenedes muutub panni põhi keskelt veidi nõgusaks. Panni 5 cm kõrgune äär võimaldab toitu ka  hautada ja aurutada (kaane all),  mis on suur eelis võrreldes madala äärega panniga. „Triple Windshield“  tagab parima võimaliku kaitse tuule vastu ning gaasipõleti ei kustu ka mõõduka tuulega.

    325.00 295.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • GrillSymbol pannikomplekt PRO-460 inox

    Roostevabast terasest kõrge äärega pann, mis  sobib suurepäraselt hautamiseks, küpsetamiseks, praadimiseks ning aurutamiseks. Roostevaba teras materjalina võimaldab valmistada parimaid  hautatud toitusid, kuna teraspann võib anda toidule värvi või maitset, kui sissepõletatud kiht lahti liguneb.  Lihtne puhastada ja hooldada. Läheb väga kiirelt kuumaks. Lisaks, mitte vähe oluline- roostevabast terasest pann säilitab alati oma särava välimuse!

    PRO-460 inox on kompaktne, kerge, kuid samas tugeva konstruktsiooniga komplekt koju, suvilasse või väljasõidule loodusesse. Võimaldab valmistada erinevaid roogasid nii küpsetamata kui eelküpsetatud toorainest. Pannile mahub 6-12 portsjonit sõltuvalt sellest millist rooga valmistada. Panni lame põhi võimaldab ideaalselt ka toidu soojas hoidmist. Inox-pannidel tuleb praadimise ajal jälgida, et kuumus liiga kõrgeks ei läheks ning õli tuleb lisada praadimisel rohkem kui teraspannile. Panni 5 cm kõrgune äär võimaldab toitu ka  hautada ja aurutada (kaane all),  mis on suur eelis võrreldes madala äärega panniga- kasuta vaid oma fantaasiat ja valmista pannil meelepärane roog!  „Triple Windshield“ tagab parima võimaliku kaitse tuule vastu ning gaasileek ei kustu ka mõõduka tuulega.

    240.00 189.00 Lisa ostukorvi
    Võrdle
  • Võrdle