Järgnev tabel annab ülevaate küpsetamisele kuluvast ajast. Antud ajad sõltuvad aga paljustki ahju sisetemperatuurist, lisatava vee hulgast ning väliskeskkonna temperatuurist.

 Toote nimi:  Toote kaal:   Küpsetamiseks kuluv aeg:
 Grillvorstid  ~30 min
 Sealiha:  
 Sisefilee ~0,5 kg ~1-1,5 tundi
 Välisfilee, karree ~2-3 kg ~2-2,5 tundi
 Kaelakarbonaad ~3 kg ~4-5 tundi
 Abatükk (kondiga, kamaraga) ~4 kg ~7-9 tundi
 Tagaosa kondiga (nn singitükk) ~7 kg ~7-9 tundi
 Peekon (terve tükina) ~3-4 kg ~3-6 tundi
 Ribi ~1-1,5 kg ~2,5-3,5 tundi
 Kulinaarne ribi 1,5-2 kg ~3-4 tundi
 Tagakoot 1,2 kg ~4-5 tundi
 Terve searümp ~20-40 kg ~8-14 tundi
 Vasikaliha:  
 Terve vasikarümp ~50 kg ~12 tundi
 Veiseliha:  
 Sisefilee ~1,5-2,5 kg ~1-1,5 tundi
 Välisfilee ~3 kg ~2-2,5 tundi
 Antrekoot ~3 kg ~2,5 tundi
 Tagaosa ristluutükk (kondita) ~2 kg ~ 2,5-3 tundi
 Tagaosa sisetükk (kondita) ~3-4 kg ~3-3.5 tundi
 Lambaliha: 
 Karree ja ribi ~1 kg ~1-2 tundi
 Abatükk kondiga ~2 kg ~2,5-3,5 tundi
 Tagaosa kondiga (nn tagakints) ~3-4 kg ~3-5 tundi
Terve lambarümp ~10-12 kg ~6-8 tundi
 Linnuliha:  
 Tükeldamata broiler ~1-1,5 kg ~2-3 tundi
Tükeldamata part ~2 kg~2-3 tundi
 Broileri koivad, kintsud ~0,3 kg ~2,5 tundi
 Broileri tiivad ~0,1 kg ~1,5 tundi
 Brolileri poolkoib ~0,5 kg ~2, 5-3 tundi
 Kalkuni pooltiib ~0,3 kg ~2-2,5 tundi
Pardi rinnafilee~0,3 kg ~1 tund
 Kala:  
 Terve forell, lõhe ~1,5-4 kg ~1,5-2 tundi
 Forellifilee, lõhefilee (fooliumalusel) ~1,5-2 kg ~30-45 min
 Lest ~0,2-0,3 kg ~20-30 min
 Latikas ~1-2,5 kg ~20-40 min
 Ahven ~0,2-0,5 kg ~20-30 min
 Angerjas ~1-1,5 kg ~20-30 min
 Tursk  ~1,5-2 kg ~30-45 min
 Makrell  ~1-2 kg ~20-40 min
 Karpkala ~1-3 kg ~30-45 min